Masáže Mohendžodáro


Je to meditativní dotek, přenos energie,
meditativní tanec dvou energií - masérky Deví a ošetřované ženy.



Já jako Žena a Deví


Masáže Mohendžodáro miluji jako celek a mou nejoblíbenější masáží je vždy právě ta masáž, u které cítím, že je ji zapotřebí v daný čas. Vzájemně se přitáhneme. 


A tak miluji jemné i důkladné masírování prstů při Radharání.


Miluji roztírání teplého oleje po páteři, uvolnění od stresu a naladění se na užívání si krás života, ke kterým mě vede Párvatí.


Lakšmí, tam si užívám luxusu času a pozornosti pro hruď, ňadra. Cítím, jak se probouzí pocit ženského štěstí v naplněnosti, hojnosti.


Sarasvatí osvěží unavené nohy a pročistí vědomí. 


Gájatrí spojí ženu s jejími  kořeny, ukotví ji a zbaví zbytečných strachů a obav.


Můj osobní prožitek, kterým bych Vám ráda přiblížila jak mohou tyto nádherné ženské masáže působit:


V týdenním procesu masážních ošetření  doplněného ranní a večerní meditací se mé vnímání prohlubovalo, sestupovala jsem čím dál tím více do těla, do duše.  Tělo a duše se fyzicky více a více  propojovaly.  Úplně zmizela potřeba  mluvení. Prázdného mluvení. Slovo se stalo  vzácným kořením.  O  to více jsem sebe i ostatní  vnímala přes tělo. Jako by tělo byla jedna velká membrána, která celým svým povrchem absorbuje  a předává poselství směrem k duši a zase následně ven. Cítila jsem, že je možné komunikovat mezi lidmi na jiné úrovni. Skutečně jsem procítila a porozuměla tomu, jak  mezi sebou komunikují delfíni, velryby. Mé tělo mělo daleko vyšší vibrace. S každou masáží a meditací se stávalo otevřenější a citlivější, uzdravovalo se.





Při pravidelném praktikování Radharání  se v mém těle začaly propojovat jednotlivé body. Vnímala jsem zřetelně jejich dráhy, kudy vedou celým tělem.  A kolikrát masáž Radharání otevřela bránu k pokračování nádherného celostního ošetření celé mé bytosti. Radharání otevírá ženské štěstí, ve mně, v Tobě. Touto masáží jsem obdarovávala své nejbližší. A ženské štěstí otevřelo více vzájemně naše srdce, uvolnilo nás a měli jsme a máme najednou k sobě ještě mnohem blíže.


I další ošetření, která nesou jména indických bohyň a energie jejich archetypů Parvátí, Lakšmí, Sarasvatí  a další Vás povedou, obdarují    vědomým laskavým dotekem právě tam, kde mají. Každá je zaměřena na konkrétní oblast těla a ta je zase propojena s psychickými aspekty.


Všechna ošetření jsou jako potoky, které se v pravý čas vlijí do jedné řeky. Do královské  masážní procedury DEVÍ. Ta je sjednocením celého procesu, všech aspektů v jednom jediném úžasném ženské těle, v jedné jediné konkrétní bytosti, kterou je  ošetřovaná žena.


 Každá z ženských masáží Mohendžodáro přináší své jedinečné dary a já za ně moc děkuji a jako masérka - DEVÍ je budu s láskou předávat ostatním ženám - VÁM.


Milé ženy,
každá jste pro mě jedinečnou a úžasnou bytostí
s naprosto originální cestou, vlastní esencí.
Každá jste pro mě výjimečná.


S velkou laskavostí a úctou vás budu provázet na vaší cestě, po čas, který mě vyhledáte.

www.miloslavaj.webnode.cz


Magie ženského tance
Celostní pohybový trénink zaměřený na ženskou eleganci, zdraví,
taneční dovednosti a zdravou psychiku, esenciální pohyby pro rozvoj ženství a vnitřní síly
Víkendový kurz plný naplňujících zážitků.


Články

Masáže Mohendžodáro

Miloslava Jirouchová
   

Pravidelné kurzy

Prožitková setkání v ženském kruhu - ZIMA/JARO 2024

Komunitní centrum Na Zámečku, Boršov n.Vlt.Poříčí, kousek od Č.Budějovic (výborná dostupnost), www.josefinalidem.cz, Cyklus 7 setkání 20.2.,5.3.,19.3.,9.4., 23.4, 14.5.,28.5.2024

Zobrazit detail